AdressTelefoonFacebookhoverMail

Over Joke Bosman

Het is mijn passie om mensen te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigenheid en schoonheid. Dat kan zowel via je uiterlijk of innerlijk, je buiten- of binnenkant. Met als doel: genieten van jezelf en van anderen door ECHT te zijn, zodat je een puur, gelukkig en emotioneel gezond leven kunt leiden waarin je goede relaties hebt; eerst met jezelf en van daaruit met anderen.

Kernwoorden bij mijn manier van werken: bemoedigend, mild, hoop gevend, krachtig, confronterend, ervaringsgericht, eigen kracht versterkend, diepgang, geduld, humor, een werkbare balans zoekend tussen eigenheid en verbinding met andere mensen (authenticiteit en socialisatie).

Ik heb sinds 2001 een eigen praktijk onder de naam ArteXtra. Mijn passie is mensen te begeleiden bij het (her)ontdekken en accepteren van hun eigenheid. Ik heb mijn opleidingen voornamelijk gevolgd bij Colours for You, de Academie voor Coaching en Counselling, Groundwork en Spectrum.

Ik ben getrouwd, moeder van drie meiden tussen de 18 en 24, twee schone zonen en oma van ’n kleinzoon van 5. Elke week vind je me minstens een uurtje in de sporthal, genietend van een potje squash omdat het leuk is en om overtollige energie, vetrolletjes en frustraties weg te meppen. Daarnaast kan ik ook rustig uren zitten lezen, Netflixen of studeren.

Contact en beschikbaarheid

Ik ben bereikbaar via mail of app en op afspraak telefonisch.

Beschikbare tijden voor sessies: maandag tot en met donderdag van 9 uur tot en met 17 uur en vrijdag van 9 uur tot en met 15 uur.
Op dit moment is de praktijk vol. Tot en met augustus 2019 neem ik geen nieuwe cliƫnten aan. Je kunt je wel via de mail op een wachtlijst laten plaatsen.

Klik hier voor de routebeschrijving per auto en openbaar vervoer.

Klik hier voor de privacyverklaring.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling.