AdressTelefoonFacebookhoverMail

 

Over Joke Bosman

Het is mijn passie om mensen te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigenheid en schoonheid. Dat kan zowel via je uiterlijk of innerlijk, je buiten- of binnenkant. Met als doel: genieten van jezelf en van anderen door ECHT te zijn, zodat je een puur, gelukkig en emotioneel gezond leven kunt leiden waarin je goede relaties hebt; eerst met jezelf en van daaruit met anderen.

Kernwoorden bij mijn manier van werken: bemoedigend, mild, hoop gevend, krachtig, confronterend, ervaringsgericht, eigen kracht versterkend, diepgang, geduld, humor, een werkbare balans zoekend tussen eigenheid en verbinding met andere mensen (authenticiteit en socialisatie).

Ik heb sinds 2001 een eigen praktijk onder de naam ArteXtra. Mijn passie is mensen te begeleiden bij het (her)ontdekken en accepteren van hun eigenheid. Ik heb mijn opleidingen voornamelijk gevolgd bij Colours for You, de Academie voor Coaching en Counselling, Groundwork en Spectrum.

Ik ben getrouwd, moeder van drie meiden tussen de 17 en 23, twee schone zonen en oma van ’n kleinzoon van 4. Elke week vind je me minstens een uurtje in de sporthal, genietend van een potje squash omdat het leuk is en om overtollige energie, vetrolletjes en frustraties weg te meppen. Daarnaast kan ik ook rustig uren zitten lezen, Netflixen of studeren.