Workshops
Wij verzorgen ervaringsgerichte workshops en lezingen. Ervaringsgericht wil zeggen dat de luisteraars actief mee doen tijdens een workshop.
Theorie rond een thema wordt afgewisseld met oefeningen of demonstraties.

Voorbeelden van onderwerpen bij Coaching Uiterlijk
– Dress to Impress
– Wat kleur en stijl voor je doen in je kleding en make-up


Voorbeeld van onderwerpen bij Coaching Innerlijk
– Het vormgeven van gezonde relaties
– Hoe vindt verandering en groei plaats?
– Emoties
– Identiteit
– Vergeving
– Verbinding en ontmoeting met jezelf, de ander en God
– Gods nabijheid ervaren met de ogen van je hart
– Godsbeeld en je persoonlijk geloof

Heb je zelf een ander onderwerp waar je graag een lezing over wilt horen, neem dan contact met ons op.

Make-up workshop
Leer jezelf zo mooi mogelijk opmaken in de kleurenstudio van ArteXtra in Arnhem! Tijdens de make-up workshop leer je naar jezelf kijken, sterke en zwakke punten bepalen en aan de hand daarvan de beste make-up aanbrengen: je natuurlijke schoonheid accentueren door het gebruik van make-up. In twee avonden leer je jezelf zo mooi mogelijk opmaken. In de eerste avond leggen we de basis.

Met de opgedane kennis oefen je thuis een periode van ongeveer twee weken. Je krijgt daarvoor de theorie mee naar huis en ook een tekening van je gezicht met daarop aangegeven de juiste plekken voor het aanbrengen van de make-up, een praktisch houvast om mee te oefenen! Op de tweede avond volgt de finishing touch.

 
In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod: gebruik van materialen (make-up, kwasten, sponsjes e.d.), camouflage, vloeibare make-up (foundation), poeder, wenkbrauwen, eyeliner boven en onder het oog, oogschaduw, mascara, blush, lippen en lipcontour, het vormgeven van een gezicht (shapen).

De kosten voor een workshop bedragen € 70,- p.p. (twee dagdelen, drie deelnemers) of € 105,- p.p. (twee dagdelen, twee deelnemers). De avonden/dagdelen worden in overleg vastgesteld en starten om 19h30 of een nader te bepalen tijdstip.

Tijdens de workshop werk je met make-up van ArteXtra die gratis beschikbaar wordt gesteld. Werk je liever met je eigen merk, mag dat natuurlijk ook.

Make up workshop foto

Make-up
ArteXtra maakt gebruik van het merk Make-Up Studio. Dit is een merk dat veel gebruikt wordt door de visagiescholen. Het aantrekkelijke van Make-Up Studio is dat je de make-up doosjes zelf kunt samenstellen in de gewenste kleuren. Dat maakt het merk zeer geschikt voor het uitkiezen van je persoonlijke make-up, bijvoorbeeld na een kleuradvies! Het merk heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De producten zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.

Geïnteresseerd in de prijzen van de make-up?

Lijkt een make-up workshop je wat? Voor het maken van een afspraak mail naar joke@artextra.nl