Stijladvies
Het zo optimaal mogelijk kleden van je lichaam tijdens het stijladvies leer je het benadrukken van mooie aspecten van je lichaam en het camoufleren van aandachtspunten door het gebruik van de juiste kleding.

Daarnaast leer je je eigen stijl herkennen en met deze kennis kun je je garderobe voorzien van kledingstukken die je flatteren. Na een stijladvies doe je veel minder miskopen en winkel je sneller omdat je beter weet wat je wilt hebben.

We kijken naar je lichaamsvormen en gaan aan de slag om je er op je voordeligst uit te laten zien. We streven niet naar een perfect figuur. We richten ons op de mogelijkheden, welke maat of vorm je lijf ook heeft. We kijken daarbij naar verhoudingen en als deze niet in balans zijn leren we je hoe je dit door kleding kunt corrigeren.

appel met meetlint

Het stijladvies bestaat uit
Een lichaamsanalyse: hoe zijn de verhoudingen van je lichaam, wat zijn je sterke punten en waar zitten de aandachtspunten (tijdens de analyse draag je een BH en slipje (geen badkleding) en eventueel een aansluitend hemd en/of maillot).

Kleding showen uit je garderobe: de toppers en floppers uit je eigen kast. Floppers zijn kledingstukken die wel goed passen en die je hebt gekocht omdat ze in de winkel heel leuk leken, maar je draagt ze toch niet. Toppers zijn de kledingstukken waar je je goed en mooi in voelt en die je, bij wijze van spreken, het liefst elke dag zou dragen.

Graag van alles wat meenemen: broeken, rokken en jurken (in diverse lengtes en modellen); t-shirts (diverse halslijnen), blouses, topjes, jasjes etc. Graag een brede selectie uit je garderobe (zakelijke en vrijetijdskleding). Denk aan zomer- en winterkleding! Ook graag wat verschillende soorten schoeisel (laarzen, schoenen voor bij een rok etc.) en accessoires als sieraden en sjaaltjes.

Het stijlboek met basismodellen invullen: welke basismodellen zijn het mooist en welke kun je beter niet nemen. Dit stijlboek neem je na het advies mee (zit bij de prijs inbegrepen).

Aan de hand van je gezichtsvorm staan we kort stil bij het kapsel en de bril die het meest geschikt voor je zijn. Met deze informatie kun je bij je eigen kapper het juiste kapsel aangeven.

Het bepalen van je persoonlijke stijl en de vertaling daarvan in je kledingkeuze. Dit doen we aan de hand van een heel aantal collages waar uit gekozen kan worden. Naar aanleiding van die keuze maken we een analyse van je persoonlijke stijl.

Een stijladvies duurt ongeveer 3 uur.

Heb je altijd al wat groter willen lijken, of juist kleiner? Heb je brede heupen waar je je geen raad mee weet? Wil je slanker lijken? Doe een stijladvies en leer hoe je dit bereiken kunt.