Over Joke Bosman

Het is mijn passie om mensen te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigenheid en schoonheid. Met als doel: genieten van jezelf en van anderen door ECHT te zijn, zodat je een puur, gelukkig en emotioneel gezond leven kunt leiden waarin je goede relaties hebt; eerst met jezelf en van daaruit met anderen.

Kernwoorden bij mijn manier van werken: bemoedigend, mild, hoop gevend, krachtig, confronterend, ervaringsgericht, eigen kracht versterkend, diepgang, geduld, humor, een werkbare balans zoekend tussen eigenheid en verbinding met andere mensen (authenticiteit en socialisatie).

- De Dijk, Kan ik iets voor je doen? -

Ik heb sinds 2001 een eigen praktijk onder de naam ArteXtra. Mijn passie is mensen te begeleiden bij het (her)ontdekken en accepteren van hun eigenheid. Ik heb mijn opleidingen voornamelijk gevolgd bij
de Academie voor Coaching en Counselling, Groundwork en Spectrum. Bij Groundwork werk ik als trainer en spreker.

Ik ben getrouwd, moeder van drie dochters tussen de 22 en 28, twee schone zonen en oma van ’n kleinzoon van 9. Elke week vind je me wel fietsend over de heuvels van Arnhem. Genietend van de omgeving, de strijd met de hoogtemeters. Omdat het leuk is en om overtollige energie, vetrolletjes en frustraties weg te trappen. Daarnaast kan ik ook rustig uren zitten lezen, Netflixen of studeren.