Teams en Groepen

Teams

In een team zitten vaak heel verschillende persoonlijkheden. Heel interessant en krachtig als de samenwerking vanuit waardering van de verschillen en elkaar versterken vorm krijgt. Maar er is ook vaak gedoe met allerlei nare gevolgen: verstoorde communicatie, achterdocht, groepjesvorming, uitsluiting. Wij kijken graag met je mee welke patronen er zijn ontstaan in de samenwerking en hoe je van gedoe kunt overgaan op een gezonde samenwerking waar botsende karakters prachtige confrontaties en hogere effectiviteit opleveren maar niet langer conflicten geven.

Voor het werken met teams heeft ArteXtra een Partnerschap met Vivento in Hattem.

Stuur een mail met je vraag en doel zodat we kunnen overleggen voor een passend traject.

Groepen

Wij verzorgen ervaringsgerichte workshops en lezingen voor groepen tot ongeveer 50 personen. Ervaringsgericht wil zeggen dat de deelnemers actief mee doen tijdens een workshop. Theorie rond een thema wordt afgewisseld met oefeningen of demonstraties.

Voorbeelden van thema’s voor workshops zijn:

– Het vormgeven van gezonde relaties

– Hoe vindt verandering en groei plaats?

– Emoties

– Identiteit

– Vergeving

– Verbinding en ontmoeting met jezelf, de ander en God

– Gods nabijheid ervaren met de ogen van je hart

– Godsbeeld en je persoonlijk geloof

Heb je zelf een ander onderwerp waar je graag een lezing over wilt horen, neem dan contact met ons op.

Voor teams en groepen maken we graag een offerte op maat naar aanleiding van je vraag.
Mail naar [email protected] om contact te leggen.

Coaching van teams en groepen

Themadag over Grenzen:

Nieuwe datum volgt

Download hier de flyer voor meer informatie of klik op de afbeelding.
Bij voldoende belangstelling herhalen we deze themadag. Laat via mail weten als je hiervoor belangstelling hebt.


Themadag over Grenzen

Ervaringen deelnemers:

Esther: Ik ben in mijn kracht gestapt en merkte gelijk de dagen erna een verschil in reageren op lastige situaties. Ook mooi om te merken dat ik dit nu kon terwijl een tijd geleden ik het nog niet goed durfde om in mijn kracht te stappen. Ik heb de regie:-) hoppa.

 

Jan: Voor iemand die veel in zijn hoofd zit en het moeilijk vindt grenzen aan te geven was dit een geweldige cursus. Deze cursus heeft me erg geholpen te leren voelen waar ik over mijn grenzen ga. Het ervaringsgericht werken leert je goed te voelen waar je grenzen liggen. Voor mij een geweldige stap omdat ik eigenlijk niet wist wat dat was en wat het voor me kon betekenen. Ik kan daar weer mee verder! 

 

anoniem: Het was spannend, confronterend maar ook fijn om veel praktische oefeningen te doen, te ervaren wat dit met je lichaam doet en wat de natuurlijke reactie neiging van je lichaam is. Ik heb deze dag veel inzichten en concrete handvatten om in te zetten gekregen. Bedankt!!!

 

anoniem: Doordat ik eerder de cursus Leven in je Lijf heb gevolgd, was ik er al van doordrongen dat mijn lijf mij heel goed “vertelt” wat ik in mijn hoofd al wist, maar ook dat er daardoor weer nieuwe inzichten komen. Ik heb bijv. gevoeld hoe weinig emotionele verbinding er is geweest in mijn gezin van herkomst en hoeveel effect dat heeft (gehad) op wie ik nu ben. Ik heb opnieuw mogen ervaren hoeveel moeite het mij kost om grenzen te voelen en aan te geven.

 

Maartje: Tijdens de themadag grenzen kreeg ik op een heel bijzondere manier, visueel gemaakt, oefening in grenzen stellen. Ik kwam erachter waarom ik mij gefrustreerd voel als iemand mijn grens overschrijdt. Daarbij heb ik ervaren wat een opluchting het geeft als je duidelijk je grenzen aangeeft, daar zou ik graag nog meer van willen leren.