Themadag over Grenzen:

Nieuwe datum volgt

Download hier de flyer voor meer informatie of klik op de afbeelding.
Bij voldoende belangstelling herhalen we deze themadag. Laat via mail weten als je hiervoor belangstelling hebt.


Themadag over Grenzen

Ervaringen deelnemers:

Esther: Ik ben in mijn kracht gestapt en merkte gelijk de dagen erna een verschil in reageren op lastige situaties. Ook mooi om te merken dat ik dit nu kon terwijl een tijd geleden ik het nog niet goed durfde om in mijn kracht te stappen. Ik heb de regie:-) hoppa.

 

Jan: Voor iemand die veel in zijn hoofd zit en het moeilijk vindt grenzen aan te geven was dit een geweldige cursus. Deze cursus heeft me erg geholpen te leren voelen waar ik over mijn grenzen ga. Het ervaringsgericht werken leert je goed te voelen waar je grenzen liggen. Voor mij een geweldige stap omdat ik eigenlijk niet wist wat dat was en wat het voor me kon betekenen. Ik kan daar weer mee verder! 

 

anoniem: Het was spannend, confronterend maar ook fijn om veel praktische oefeningen te doen, te ervaren wat dit met je lichaam doet en wat de natuurlijke reactie neiging van je lichaam is. Ik heb deze dag veel inzichten en concrete handvatten om in te zetten gekregen. Bedankt!!!

 

anoniem: Doordat ik eerder de cursus Leven in je Lijf heb gevolgd, was ik er al van doordrongen dat mijn lijf mij heel goed “vertelt” wat ik in mijn hoofd al wist, maar ook dat er daardoor weer nieuwe inzichten komen. Ik heb bijv. gevoeld hoe weinig emotionele verbinding er is geweest in mijn gezin van herkomst en hoeveel effect dat heeft (gehad) op wie ik nu ben. Ik heb opnieuw mogen ervaren hoeveel moeite het mij kost om grenzen te voelen en aan te geven.

 

Maartje: Tijdens de themadag grenzen kreeg ik op een heel bijzondere manier, visueel gemaakt, oefening in grenzen stellen. Ik kwam erachter waarom ik mij gefrustreerd voel als iemand mijn grens overschrijdt. Daarbij heb ik ervaren wat een opluchting het geeft als je duidelijk je grenzen aangeeft, daar zou ik graag nog meer van willen leren.